NOVI SAJT YELLOW PAGES

Novi sajt Yellow Pages-a www.yell.rs  je premijum rešenje dizajnirano za mala i srednja preduzeća.
Ovo rešenje već ima mnogo ocena sa 5  zvezdica. Pravljen je od samog temelja da bi mogao da odgovori na neke od najneophodnijih  potreba i najvećih zahteva privrednika i korisnika interneta. Ugledali smo se na najveće i najjače kao što su Google, Yelp, Foursquare

NAPREDNE FUNKCIJE PRETRAŽIVANJA

Ugradili smo super napredne funkcije pretraživanja sa više filtera radi dobijanja što preciznijih rezultata pretrage. To donosi nove klijente za naše komitente jer pronalaze baš ono što su tražili, i kod nas i na Google, vrlo brzo i veoma jednostavno.

ADMINISTRACIJA POSLOVNIH PROFILA

Jednostavna administracija poslovnih profila od strane samog vlasnika profila je dovoljna da se vidi koliko smo posvetili pažnje potrebama klijenata, sa omogućenim uvidom u statistiku, informacije i svoje investiranje.

SISTEM ZA SAMOSTALNO POSTAVLJANJE OGLASA

Ugrađeni sistem za samostalno postavljanje oglasa dovodi vam kupce već prvoga dana, i naravno uzbudljiv sadržaj korisničke administracije, gde možete pregledati kompletnu statistiku, ili pratiti preglede i napisane preporuke, tako da ste stalno u kontaktu sa kupcima.

DODAVANJE NOVIH PROIZVODA ILI USLUGA

Potrebno je manje od 5 minuta da pregledate svoj sadržaj, eventualno da ispravite ili dodate novi proizvod ili uslugu, a sve to možete sami kontrolisati i uvideti šta je još potrebno da uradite da uvećate svoju prodaju.

PREPORUKE POTROŠAČA

Preporuke potrošača smo potpuno modernizovali tako da sada imamo najnapredniji sistem ocenjivanja koji uključuje, postavljanje slika proizvoda ili usluga, ikone na temelju rejtinga, interaktivne komentare glasanja i multi-rating na temelju različitih kriterijuma. Sve ovo pomoću računara ili telefona.

MOBILNA VERZIJA

Za nas, Mobilna verzija sajta nije samo još jedno polje za potvrdu.
Ovaj put ćete primetiti ogroman napredak na mobilnim uređajima i ovo je prvi korak ka iskustvu najmodernije mobilne verzije.
Vaši kupci mogu da vide svoje lokalno okruženje i donosu pametnije odluke uz pomoć pregleda, fotografija, videa, mapa i više informacija o vašim proizvodima ili usugama.

Yellow Pages - Novi responsive web sajt www.yell.rs

Za više informacija posetite stranu

UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE SAJTA